Fitness training

 

Bij ons is het ook mogelijk om aan fitness training te doen.

We zijn elke doordeweekse dag vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur geopend om zelfstandig je training af te werken. Op zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Uiteraard krijg je van ons een programma en aanwijzingen over hoe je dat programma moet uitvoeren. Je kunt werken aan kracht, spieruithoudingsvermogen of misschien wil je wel gewoon wat breder worden of een wat strakkere buik krijgen. Daarnaast kan je fitnesstraining ook heel goed gebruiken als aanvulling op een andere sport of als ondersteuning bij het herstellen van een blessure.

 

In onze fitnesszaal vind je toestellen met gewichten. Als je wilt hardlopen of fietsen zijn wij nog van het idee “doe dat lekker buiten op een echte fiets”. Met de auto naar de sportschool om daar te gaan fietsen vinden wij een beetje vergezocht.

Voor fitness kan je bij ons al terecht voor €89,- per 3 maanden en fulltime studenten vanaf €73,- per 3 maanden. In die periode kun je onbeperkt trainen binnen bovengenoemde openingstijden. We werken ook niet met inschrijfgeld of opzegtermijnen. Op je leskaart staat tot wanneer je lid bent, helder en duidelijk. Daarna is het aan jou of je lid wilt blijven.

Bel of mail voor een afspraak voor een gratis proefles.