Studio

Sinds enige tijd hebben we een mooie nieuwe studio, waar alle lessen op muziek worden gegeven. Aerobics, jazz-dans, power-yoga,  Power boxing en fitcersize . De lessen worden gegeven door Rita von Hebel.

Zij studeerde aan de HKV (Hoge school voor de kunsten Utrecht) en specialiseerde zich in dans en drama. Daarnaast deed zij de rijks erkende opleiding jazzdans bij de KNGU. Een opleiding die zij inmiddels zelf geeft.

De laatste cursus Methodische jazz dans wordt zelfs in onze sportschool gegeven (aanmelden hiervoor kan via www.KNGU.nl). Verder is Rita ook werkzaam bij Fit! Vak, een beroeps organisatie voor aerobic- en fitness instructeurs. Ze werkt voor hen als examinator bij de rijks erkende Fitnesstrainer en aerobics opleidingen en neemt ook examens af op verschillende ROC sport en bewegingen in den lande.

Bovendien is ze gediplomeerd sportmasseur. Regelmatig volgt zij cursussen en bijscholingen om haar kennis actueel te houden. Ze maakt al haar lessen zelf en bereid elke week voor alle disciplines nieuwe lessen voor. Dat betekend dat je dus elke week iets anders doet. Laten we eerlijk zijn, als je 3 maanden hetzelfde doet dan gaat alles op de automatische piloot en ben je dat zo belangrijke bijkomende effect van sporten kwijt.

Behalve het lichamelijke aspect is het n.l. ook zo belangrijk dat je tijdens het sporten het kopje even helemaal leeg maakt. Even niet denkt aan je werk en dagelijkse beslommeringen. Nou, daar krijg je bij ons niet de tijd voor.

Alle lessen zijn verantwoord en methodisch opgebouwd en omdat Rita ook een gedegen anatomische kennis heeft kan ze differentiëren en mensen begeleiden met lichamelijke klachten.

Als je inschrijft voor de lessen in de studio dan mag je elke week een keuze maken uit het aanbod en 2 lessen volgen. Dat kan dus per keer verschillen. De ene week komt het misschien goed uit op maandag en woensdag, de volgende op dinsdag en vrijdag. Dat kan allemaal en je hoeft je ook niet vooraf in te schrijven voor een bepaalde les.

Naast de reguliere lessen volgens het normale rooster zijn er ook nog extra activiteiten waar iedereen op vrijwillige basis aan deel kan nemen. Zo worden er regelmatig op zaterdagochtend speciale trainingen gegeven. In de kerstvakantie doen we de anti- kerstvet training en tijdens de zomervakantie werken we lekker door met een speciaal zomerrooster.